Californisk Noir sidder lige i skabet

Tyler Pinot Noir 2016

Rødvin ; Pinot Noir
Californien ; USA
★★★★★★
Kr. 219,95,-
Theis Vine

Fordomme er til for at blive nedbrudt, og hvis en fordom om californisk Pinot Noir er, at det ikke har samme elegance som den europæiske, så er Tyler et godt bevis på, at der findes undtagelser. For her har vi en fortryllende lækker Pinot Noir i den lette og bløde stil. Den er ikke ligeså indelukket som europæisk Pinot Noir kan være det, men den er trods alt mere rettet mod de små fine finesser i lette kategorier, end den går i den rene marmelade-retning, som nogle californiere kan gøre det. Det gør den til en voldsomt fin vin, der lægger sig et lækkert sted mellem den amerikanske og den europæiske stil, og den afrundes med eminent flot eftersmag, der trækker i langdrag.