Charmerende Crianza imponerer

Manso Crianza 2016

Rødvin ; Tempranillo
Ribera del Duero ; Spanien
Kr. 79,-
★★★★★☆
D’wine

Sjældent optræder en Tempranillo-vin så behagelig og let drikkelig som denne Crianza fra Ribera del Duero. Asenjo y Manso har skabt en rødvin med en supergod struktur, hvor der både er charmerende frugt, fine små friske nuancer og en masse medrivende med- og modspil. Til tilbudsprisen på 79,- er det en meget fortræffelig oplevelse, der sætter en spændende standard for spansk vin på en traditionel drue fra et af de traditionelle områder. Det er en vin, der lander lige der, hvor den gennemsnitlige danske vin-nyder kan slænge sig i sofaen og bare lade sig behage, mens den mere krævende vinelsker også får fine udfordringer at gå i dybden med. Det er rigtig rart og en dejlig let drikkelig og tilgængelig Ribera del Duero-vin.