Spændende alternativ til risalamanden

Andersen Winery Ben A Solbær Doux

Bobler ; Frugtvin
Danmark
★★★★☆☆
Kr. 279,-
Jysk Vin

Vi er i Mols Bjerge, hvor Andersen Winery holder til. Her skabes der blandt andet boble-vine med masser af danske frugter. Her er det en sød solbær-vin, der ligger til grund for den sprudlende boble-flaske, der har en mørk rød kulør, og som også smagsmæssigt er en dyb og frugtrig oplevelse. Det er svært at undlade at tænke på Ribena-saft, men der er samtidig et friskt twist med en smule ribs-agtig syre. Den er meget saft-agtig, men med en god bitterhed og syrestruktur, og det gør den til et rigtig spændende alternativ, hvis du vil tilføje et ekstra pift til ris’a’la’manden. Den kan desuden minde en smule om italiensk brachetto, selvom den ikke har helt den samme lyse friskhed. Selve oplevelsesmomentet er det samme, og at tilføje bobler til risalamanden er med til at gøre en klassiker endnu mere moderne og levende.