Flot og charmerende Champagne til god pris

Doyard-Mahé Empreinte 2016 Blanc de Blancs

Bobler ; Chardonnay
Frankrig ; Champagne
★★★★★☆
Kr. 216,75
Jysk Vin

En Champagne til lige over 200 kroner kan man med rette være lidt spændt på kvaliteten af. For det er mange penge at give for en flaske bobler, hvis den ikke leverer varen – omvendt er det en ganske billig pris for en Champagne, hvis den har et vist niveau. Og det har den – fra start til slut. Fra duft til smag. Der er fyldige og bløde fornemmelser fra begyndelsen, og den bliver ved at være rar, blød og afstemt hele vejen igennem til den charmerende eftersmag. Er du på udkig efter et komplekst virvar af spændende og sprøde noter, så skal du nok skrue prisknappen højere op, men vil du gerne have en let drikkelig og prisvenlig Champagne, der stadig leverer på et højt niveau, så er denne flaske et skønt bud på, at det kan lade sig gøre.