Sødmefulde og lidt for blødsødne ribs-bobler

Andersen Winery Rondom Rød Ribs Doux

Bobler ; Frugtvin
Danmark
★★★☆☆☆
Kr. 279,-
Jysk Vin

En flaske med danske frugt-bobler er altid spændende og uforudsigelig. Her har Andersen Winery angivet i vinens navn, at det er en ’Doux’-oplevelse – altså en vin i den søde afdeling. Og det må man sige, at man kan bekræfte, når den røde ribs-vin rammer smagsløgene. For bag den dybe og røde – men stadig gennemsigtige – kulør, finder vi en smag, der er overraskende sød, selvom forventningerne er, at det skal være sødt. Det bobler og skummer fornuftigt, men jeg havde gerne haft en lidt mere markant syre fra ribsene, for at der var modspil til den lidt tunge sødme. Det er en spændende og fin flaske, men uden at den for alvor sætter store spor i oplevelses-bogen.