Tyske Riesling-lækkerier til prisen

Dr. Bürklin Wolf Deidesheimer Riesling 2016

Hvidvin ; Riesling
Tyskland ; Pfalz
★★★★★☆
Kr. 99,95
Philipson Wine

I Pfalz i Tyskland er vi her på visit hos Dr. Bürklin Wolf, der har skabt en Riesling-vin, der giver rigtig meget kvalitet for en lille hundredekrone. Den introducerer sig selv med en forrygende duft, stor fylde og en markant aroma af lyse frugter. Smagen er mere afdæmpet, men her er stadig rigtig god plads til alle nuancerne af krydderier, urter og frugt, og så formår den at smage igennem, uden at falde i den fælde, som nogle Riesling-vine gør. Nemlig den, hvor man fornemmer, at der bare er skruet op for smagen ved at nuancerne står i kø i deres lag-på-lag-struktur. Her er er elegance til fingerspidserne, og elementerne er afstemt fortrinligt, så vi lander i en flot, flot Riesling til prisen.