Elegant ydre og fornemt indre

Labouré-Gontard Cremant de Bourgogne Brut

Bobler ; Chardonnay/Pinot Noir
Bourgogne ; Frankrig
★★★★★☆
Kr. 99,75
Skjold Burne

Når det handler om bobler, så skal det hele passe sammen. Og her har elegancen og flasken den elegance, jeg tit forbinder med bobler, og på udseendet ligner denne Cremant noget, der koster langt mere end en hundrede krone. Men det er jo ikke udseendet, det kommer an på – heller ikke selvom vinen står enormt flot i glasset. Smagen er det afgørende, og den er faktisk også rigtig flot. Boblerne er små og livlige, og de dækker over en flaske med tørre rosé-bobler, der har en cremet struktur. Det er ret lækkert, og hvis der blot havde været den sidste lille wow-effekt i smagen, som der er i udseendet, så havde vi været helt oppe i en topscorer.