Intenst og kraftfuldt blend

Ultima Edizione di Farnese Quattro Uve 16/17

Blend ; Rødvin
Italien
★★★★☆☆
Kr. 75,-
Skovgaard Vine

Quattro Uve betyder ’fire druer’ på italiensk, og på den måde er det en meget præcis betegnelse for denne Ultima Edizione fra italienske Farnese. Det er nemlig et blend af Montepulciano, Sangiovese, Negroamaro og Primitivo-druer, der er samlet sammen fra flere forskellige egne i Italien. Derfor er der ikke nogen geografisk betegnelse på vinen, men intensiteten og det kraftfulde udtryk er især præget af de syditalienske traditioner. Det er solrigt, og det er vældigt krydret, men samtidig er det blødt og rart på en sommerlig måde. Krydderierne giver et par ekstra twists, der betyder, at det ikke bliver for tungt, selvom det er lidt voldsomt i det samlede ganske pæne udtryk.