Tæt på topklasse fra Piemonte

Massimo Rivetti Vigna Serraboella 2016

Barbera ; Rødvin
Piemonte ; Italien
★★★★★☆
Kr. 159,-
Jysk Vin

Jeg havde ikke kvækket negativt over, hvis der var lidt mere saftighed og blidhed i denne vin fra Massimo Rivetti i Alba, der har en ganske solid plads i mit vin-hjerte. Men det er egentlig også den eneste panderynke jeg har i forhold til denne Vigna Serraboella fra 2016, for den har en flot balance og en struktur, der fungerer rigtig flot. Og så kan man altid granske de forskellige indtryk og overveje, om det ikke netop er den manglende frugtsaft og blødhed, der gør, at der er ekstra god plads til de tiltrækkende nuancer og fine noter undervejs. Man kan ikke få det hele – og slet ikke til 159,-. Så det er tæt på at være så fint, som man kan ønske sig, og det er absolut en flot Barbera-vin til prisen.