Cool Cab fra Kulla Sefa

Kulla Sefa Reserve Cabernet Sauvignon 2016

Rødvin ; Cabernet Sauvignon
Rahovac ; Kosovo
★★★★☆☆
Kr. 150,-
Taste of Albania

Balkan-vin har stadig ikke et ry, der gør det attraktivt for ret mange ’almindelige’ vin-nydere. Men det er i den grad synd, og du vil vide, at det er min oprigtige mening, hvis du følger jævnligt med her på sitet, hvor jeg tidligere har haft den store fornøjelse at smage på albansk rødvin. Samme importør står for at bringe Kosovo-vin til det danske marked, og denne Cabernet Sauvignon bekræfter straks, at der er alle grunde til at kaste fordommene overbord. For det er en vin, der har en rigtig flot bund og et smukt præg af frugt og fad. Det er absolut en lækker, varm og flot rødvin. Til prisen kan du finde fremragende Cabernet Sauvignon-vine fra mere velkendte områder, men hvis du tør, så har du her chancen for at opleve Kosovo-vin på et rigtig fint niveau.