Riesling på nippet til himmelriget

Joh. Jos. Prüm Riesling Kabinett Graacher Himmelreich 2016

Hvidvin ; Riesling
Mosel ; Tyskland
★★★★☆☆
Kr. 249,95
Theis Vine

Dette er en ganske alkoholsvag hvidvin på bare 9%. Vi har at gøre med en halvtør Riesling af Kabinett-typen, og den smager faktisk rigtig godt allerede nu. Hvis du skal have det optimale ud af din investering på 250 kroner, er det imidlertid en rigtig god idé at reservere et lækkert cool spot i kælderen til denne, for den vil helt sikkert blive endnu mere lækker med 10 – måske endda 20 års lagring. Den har en fortrinlig syre, der gemmer sig bag en sødmefuld intro med masser af frugt-feeling. En vin med stor finesse, nydelig sødme og en sprød syre, der er med til at give den en lang og finurlig eftersmag, der kun vil intensiveres med en god lagerplads i kælderen.