Rosch-hour uden overraskelser

Rosch Riesling Leiwener Feinherb 2017

Hvidvin ; Riesling
Mosel ; Tyskland
★★★★☆☆
Kr. 99,95
Jysk Vin

Hvis du gerne vil overrumples af nye finesser og nuancer, når du åbner en flaske Riesling, så skal du vælge en anden end denne. Hvis du til gengæld gerne vil finde en rigtig god udgave af en helt klassisk Riesling med alt, hvad der hører sig til, så bliver du ikke skuffet her. Rosch leverer en Riesling, der har en fin og klassisk kulør. Duften er ligeledes lige efter bogen, og smagen er fyldig og meget typisk for genren. Det er en vin, der er nem at gå til, nem at nyde – og som har en god fylde og en fin friskhed. Der er ikke de store overraskelser, til gengæld er der alt det, du formentlig forventer og ønsker, når du kaster en hundredekrone efter en Riesling fra Mosel.