Sjældent sprød Spätburgunder-rosé fra Salwey

Salwey Rosé vom Spätburgunder 2017 Kabinett Trocken

Rosé ; Spätburgunder
Tyskland ; Baden
★★★★★☆
Kr. 89,- (normalpris 125,-)
Vivino

Nogle af de udsigter og syn, du oplever omkring Kaiserstuhl i tyske Baden er så imponerende, at en vin af samme karat ville være en sikker topscorer på karakterskalaen. Denne rosé, der er skabt på Spätburgunder-druen, må dog nøjes med at være tæt på, men det er nu heller ikke så ringe endda. Salwey Rosé vom Spätburgunder er en tør og spændende rosé-oplevelse, der er langt fra så blød og frugtig, som mange andre roséer på denne druesort. Den har en god fylde, men den er samtidig præget af en solid syre med et spændende bid, som du sjældent oplever i denne kategori – og denne prisklasse. Det gør Salwey til en superspændende rosé, der er et godt alternativ til de mange frugtige og sommersaftige roséer – her får du mere kant, elegance og sprødhed i glasset.