Endnu en fuldtræffer fra Bosque de Matasnos

Bosque de Matasnos Edicion Limitada 2014

Rødvin ; Tempranillo/Merlot
Ribera del Duero ; Spanien
★★★★★★
Kr. 299,-
Vinstokken

Det er ikke mange dage siden, at jeg var henrykt over Bosque de Matasnos med hvid etikette. Her har vi den i en anden variant – denne gang i en Edicion Limitada – og med sort etikette. Prisen er en lidt anden – men kvaliteten er også endnu et nøk opad, og det er ærligt talt forrygende, at Bosque de Matasnos giver dig mulighed for at blive positivt overrasket, uanset om du er klar til at kaste det ene eller det andet beløb efter en af deres vine. Det er vildt, at denne vin kan smage så voldsomt og gennemtrængende, og alligevel være så helt igennem blød. Der er frugt i lange baner, og de 90% franske og 10% amerikanske egefade sætter deres præg på den blide fornemmelse, vinen giver. Der er masser af krydderier, der matcher hinanden perfekt, og som giver en meget fyldig og flot rødvin.