Stærk kandidat som sommerfavorit

Corte Canella La Vero Soave 2017

Hvidvin ; Blend
Italien ; Veneto
★★★★★☆
Kr. 99,-
Andrup Vin

Jeg hører ikke nødvendigvis til dem, der elsker at snuppe en flaske hvidvin fra den nederste del af køleskabet – eller for den sags skyld fra fryseren. For mange af de hvide vine, jeg bryder mig allerbedst om, tåler bedst at blive serveret lige omkring de 10 grader, så alle smagsfacetterne får plads til at rulle sig ud. Enkelte gange støder jeg alligevel på vine, der har den store fylde og dybde, selvom de er iskolde, og det er med til at gøre denne vin til en super kandidat til de forhåbentlig mange varme sommerdage for mit vedkommende. For dælen, hvor den dufter godt allerede når den folder sig ud i glasset, og den store frugtaroma går igen i smagen. Det er virkelig en skøn hvidvin, der kan tåle at være på solid køl til sommer, for det har den både fylden, nuancerne og en stor nok smag til at klare.