onsdag, maj 19, 2021
Blomster-spraglet italiener i parfumeret aroma

Blomster-spraglet italiener i parfumeret aroma

Feudi Salentini 125 Malvasia 2019

Italien | Puglia
Hvidvin | Malvasia
Normalpris kr. 79.95 | Set til kr. 59,-
★★★★★★ | 77 pts. | Andrup Vin

Det hænder, at jeg smager en italiensk Malvasia, der falder lige i min smag. Men hvis ikke vinmageren er meget nøjagtig i sin sammensætningen af vinen, finder jeg den oftest for parfumeret og blomstret. Sådan går det da også her, hvor prisen tæller på plus-siden, men hvor jeg har svært ved at finde helt ind til den rene og lækre vin-smag, der gemmer sig bag en masse lag af blomstrede og parfumerede noter. Det er klassisk Malvasia med friske elementer, men lidt for indhyllet i spraglede og farverige aromaer til min smag.

Fik du læst...