søndag, maj 9, 2021
Bratte skift i spændende fransk Petit Verdot

Bratte skift i spændende fransk Petit Verdot

Bruno Andreu Pure 2017

Frankrig | Pays d’Oc
Rødvin | Petit Verdot
Normalpris kr. 160,-
★★★★★★ | 87 pts. | Den Gode Vino

Denne franske Petit Verdot-vin er en ret særlig størrelse, som jeg har enormt svært ved at finde ud af, hvor godt jeg egentlig kan lide. Dele af den er nærmest magisk, mens der er andre dele, der er vanskeligere for mig at holde af. Den indledende aroma med en del friskhed og kirsebærbid står nemlig i relativt skarp kontrast til den enormt bløde og frugtige smag i kroppen. Og når Bruno Andreu efterfølgende slår endnu et slag med halen i eftersmagen, hvor det atter bliver maskulint krydret med en god portion peber og en sen tilstedeværelse af modne jordbær, så er jeg på den ene side meget tilfreds med de enkelte elementer, men samtidig er jeg forvirret over de bratte skift fra muskuløs power til blød finesse.

Fik du læst...