fre. aug 14th, 2020

Flaskehalsen

Vinanmeldelser og vintips

Cremant med en vis skarphed

Veuve Ambal Cremant de Bourgogne Grand Cuvee Brut ; Bobler ; Blend ; Frankrig ; Bourgogne ; ★★★★☆☆; Kr. 79,95

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veuve Ambal Cremant de Bourgogne Grand Cuvee Brut

Bobler ; Aligoté/Chardonnay/Gamay/Pinot Noir
Frankrig ; Bourgogne
★★★★☆☆
Kr. 79,95
Supervin

Selvom der er en del andre med omkring bordet, når der smages vin, så skal jeg naturligvis kunne stå inde for hvert et ord. Men jeg er nødt til at nævne, at de øvrige medsmagere er betydeligt mere begejstrede for Veuve Ambal, end jeg selv er. Det er en Cremant med lidt bitterhed og gær undervejs. Den har en fin bund, men smagsmæssigt mangler noget rundhed i toppen. Derfor bliver det efter min smag en anelse for skarpt til at tage en topkarakter, og derfor deler jeg gerne rundhåndet ud af resten af flasken til de tilfredse medsmagere.

 

Fik du læst...

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.