DU GODESTE, HVOR SMAGER DET GODT!

DU GODESTE, HVOR SMAGER DET GODT!

Sherwood Stoney Range Riesling 2019

New Zealand | Waipara
Hvidvin | Riesling
Normalpris kr. 159,- | Set til kr. 79,-
★★★★★★ | 96 Pts. | Kjær Sommerfeldt

Når jeg tænker New Zealandsk hvidvin, så tænker jeg først og fremmest frisk og saftig Sauvignon Blanc. Og jeg elsker det, og derfor kigger jeg ikke ret ofte mod andre typer af hvidvine fra de pragtfulde øer på den anden side af jordkloden. Derfor er det godt at blive rusket vågen af og til og få øjnene op for, at der selvfølgelig også findes andet, og i denne Riesling har jeg fundet intet mindre end en ny favorit-yndlings-kæledægge. For du godeste hvor smager det her godt. Den brede fornemmelse af fyldig Riesling er ledsaget af en New Zealandsk kølighed og friskhed, der løfter begge dele til nye højder. Det er sindssygt lækkert – og helt ærligt, 79,- er en fuldstændig vanvittig pris for en kvalitet som denne.

Fik du læst...