Grandiøs Grillo fra Sicilien

Olli Grillo Feudo Maccari 2017

Hvidvin ; Grillo
Sicilien ; Italien
★★★★★★
Kr. 61,95
Supervin

 

Åh da. Grillo er ikke min favorit-drue. Men hillemænd, hvor jeg bliver forbavset på den begejstrede måde her. For det er en Grillo-vin, der har en ganske dyb kulør, og som smagsmæssigt er så omfattende og omfavnende, at den nærmest kan kaldes intimiderende. Smagen er lang, storladen og enormt lækker i sin fylde, og så har den et friskt og bittert twist tilsidst. Det er umiddelbart den karakteristiske bitterhed, der gør mig skeptisk overfor Grillo-druen, men når den i dette tilfælde er med til at skabe modspil og afrunde en eminent og livlig frugtoplevelse, så har jeg svært ved at finde noget at have min skepsis i. Omfattende, omfavnende og intimiderende italiensk hvidvin med nuancer der synes at vare ved i en uendelighed.

You may also like...