søndag, maj 9, 2021
Mange nuancer mudres sammen

Mange nuancer mudres sammen

Marigny Neuf Sauvignon 2019

Frankrig | Loire
Hvidvin | Sauvignon Blanc
Normalpris kr. 100,-
★★★★★★| 80 Pts. | Brdr. D’s Vinhandel

Det bedste ved at smage Sauvignon Blanc er, at bundniveauet er højt. Det mest vanskelige er, at de minder mere om hinanden, end så mange andre vine. Her har vi en, der virkelig skiller sig ud. Fra den franske Loire-dal kommer denne Marigny Neuf, der på samme tid er udadvendt og bombastisk – og så alligevel genert og tilbageholdende. Jeg fornemmer en hulens masse nuancer og smagsretninger, men de gemmer sig lidt bag hinanden og slår sig ikke rigtig løs. Det smager egentlig meget godt, men det er samtidig en lidt løjerlig fornemmelse, at jeg hele tiden sidder og venter på, at den ensartede masse vil dreje ind på et mere konkret spor, jeg kan forholde mig til. Eftersmagen bliver lidt for kraftig til min smag, og samlet set er det for komplekst og specielt til, at jeg finder ro og balance i smagsoplevelsen.

Fik du læst...