man. jan 25th, 2021

Flaskehalsen

Vinanmeldelser og vintips

Mosbacher gør det forventede

Tyskland | Pfalz Hvidvin | Riesling Normalpris kr. 129,- | Set til kr. 99,-

Georg Mosbacher Forst Riesling Kabinett 2018

Tyskland | Pfalz
Hvidvin | Riesling
Normalpris kr. 129,- | Set til kr. 99,-
★★★★★★ | 86 pts. | Laudrup Vin

Hvis du er på udkig efter en sød hvidvin af høj kvalitet, så ved du måske, at det er en god idé at kigge efter en Riesling Kabinett. Derfor er det også næsvist af mig at beskylde denne vin for at virke temmelig sød. Når jeg alligevel tillader mig det, så er det fordi jeg savner en smule mere syre til at opveje sødmen – men den slags er jo altid et spørgsmål om den enkeltes smag. For der er ingen tvivl om, at dette er velskabt med masser af bløde, sødmefulde og fine træk, som vi kan forvente fra en Kabinett. Jeg kunne bare godt tænke mig et lille moment af wow-oplevelse, og jeg tænker, at du som vinkøber skal være opmærksom på, at du formentlig vil blive mest glad for denne flaske, hvis du er gået målrettet efter en sødmefuld ledsager til dinBlød, sødmefuld, fin som Kabinett-vin betragtet men nogle vil synes den er ret sød.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.