søn. sep 20th, 2020

Flaskehalsen

Vinanmeldelser og vintips

Rigeligt frisk Veltliner fra Freiberg

H&M Hofer Grüner Veltliner Freiberg 2016 ; Hvidvin ; Grüner Veltliner ; Østrig ; Niederösterreich ; ★★★☆☆☆; Kr. 109,95.

H&M Hofer Grüner Veltliner Freiberg 2016

Hvidvin ; Grüner Veltliner
Østrig ; Niederösterreich
★★★☆☆☆
Kr. 109,95
SPS Wine

Jeg elsker den fyldige og markante stil, som Grüner Veltliner-druen ofte er eksponent for. Derfor bliver jeg også lidt ærgerlig over, at det ikke er det, jeg møder her, men efterhånden anerkender jeg alligevel denne vins evne til at ramme en anden stil på en dygtig måde. Den er nemlig ret afdæmpet i sit udtryk og får mere plads til elegance og sprødhed. Men nu er anmeldelser jo en helt igennem subjektiv smags-sag, og jeg vil langt hellere smide en ti-krone mere i handlen og snuppe den storartede Kirchlissen fra samme producent.

 

Fik du læst...

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.