fre. aug 14th, 2020

Flaskehalsen

Vinanmeldelser og vintips

Sød og tyktflydende solbærrom

Danmark Likør | Solbærrom Normalpris kr. 99,75 ★★★★★★ | Skjold Burne

Oskar Davidsen Solbærrom

Danmark
Likør | Solbærrom
Normalpris kr. 99,75
★★★★★★Skjold Burne

Nogle gange er det svært, hvilken vej man skal vende hatten, når man anmelder en flaske med gode sager. Denne solbærrom er tyktflydende og er ikke ligefrem en nydelse at drikke alene. Den skal ledsage en passende dessert – jeg kunne måske allerbedst forestille mig at hælde den over en portion ris á la mande, hvis jeg rigtig skulle flotte mig. For det smager rigtig godt, men det skal indtages i den helt rette sammenhæng. Og det bliver lidt for klistret at drikke af et glas – efter min smag.

Fik du læst...

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.