tors. jul 2nd, 2020

Flaskehalsen

Vinanmeldelser og vintips

Stor og lidt tung tysk Chardonnay

Tyskland | Baden Hvidvin | Chardonnay Normalpris kr. 399,-

Wöhrle Gottsacker Chardonnay GG 2018

Tyskland | Baden
Hvidvin | Chardonnay
Normalpris kr. 399,-
★★★★★★Mr. Ruby

Lad mig indledningsvis slå fast, at jeg ikke på noget tidspunkt er i tvivl om, at dette er en klassehvidvin. Den er så gennemført og gennemarbejdet, at der ligger rigtig meget ekspertise bag. Der er både massive frugter af den cremede slags, og der er en god portion krydderi, der er med til at give et let røget præg. Det er en vin, der rammer stort set alle smagssanser og skaber et festligt virvar i munden. Når jeg alligevel ikke rammer topkarakteren på den, så hænger det dels sammen med prisen – og dels sammen med, at den bliver en anelse for tung til, at jeg for alvor er forblændet. Det er en fremragende hvidvin, men når jeg smager den ved siden af dens ‘lillebror’ Kronenbühl, der er hundrede kroner billigere, så er jeg altså ikke i tvivl om, at jeg vil vælge Kronenbühl. Og så kan jeg altså få topkvalitet for en billigere pris, og det skal smitte af.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.