tors. jul 2nd, 2020

Flaskehalsen

Vinanmeldelser og vintips

Tinella med gode tendenser

Italien | Piemonte Rødvin | Barbera Normalpris | 169,95

Tinella Barbera d’Asti Superiore Cascina Galarin 2016

Italien | Piemonte
Rødvin | Barbera
Normalpris | 169,95
★★★★★★ | SPS Wine

Den der Barbera-drue er altså lidt af en spraglet størrelse at holde styr på for mig. For lige så snart jeg har smagt en perlerække af lækre Barberaer og skruer forventningerne i vejret til de næste, så bliver jeg dybt skuffet. Og så er der nogle få gange, hvor vinen rammer midt imellem – og det gør denne fra det dejlige vinhus Cascina Galarin. Denne økologiske Barbera er saftig og krydret og har en vis power, men den trækker hverken i den bombastiske eller frugtbløde stil. Den har lidt af begge dele – uden at gå linen ud nogen af vejene. Det er bestemt ikke tosset, men til prisen har jeg smagt bedre Barberaer. Til gengæld har Cascina Galarin en flot serie af andre fremragende vine, som jeg hellere ville investere i – dette er en fin vin, men uden at den sætter sig de store markante aftryk i min bevidsthed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.