Det er uanstændigt flot til prisen og kunne sagtens koste det dobbelte.

Ebrius Toscana 2016, Governo all’Uso, Toscana, Italien

 

Jeg er lidt splittet, når folk spørger mig om, hvad jeg synes om toscansk rødvin. Det skyldes selvfølgelig, at det er et spørgsmål, der kan sammenlignes med, om man generelt kan lide kød. For det kommer jo an på så meget.

 

Toscanere kan være vidt forskellige, men skal jeg pege på en toscansk type, jeg har svært ved at modstå, så er det Governo all’Uso. Det handler selvfølgelig om, at jeg er vild med bløde vine, og det finder vi i disse lækkerier.

 

Det er en superlækker oplevelse med bløde og mørke frugter, der minder om sol og sommer, selvom vi altså er i Toscana. Det er uanstændigt flot til prisen – og tæt på at kunne være i en klasse, der er mere end dobbelt så bekostelig.

 

Kr. 79,-

Holte Vinlager

 

******