Alias Pinot Noir 2016 ; Rødvin ; Pinot Noir ; Californien ; USA ; ★★★★★★ ; Kr. 69,-.

Alias Pinot Noir 2016

Rødvin ; Pinot Noir
Californien ; USA
★★★★★★
Kr. 69,-
Gallovini
En Pinot Noir til 69,- burde ikke holde den kvalitet, som Alias har gjort i de seneste par årgange. Derfor er det også med skepsis, at en ny årgang åbnes, for kan den virkelig blive ved med at klare niveauet? Spændingen er stor – og den får lov at vare lidt længere, end jeg havde ventet, for første indtryk er ikke så positivt. Det viser sig dog snart, at det er min utålmodighed, der straffer mig, for med en portion luft til flasken og ilt til hjernen, så blomstrer Alias igen op som den bløde, lette, charmerende, rare og smukke vin, som jeg husker. Den er langstrakt og blød, og eftersmagen er lang og omskiftelig på en aldeles smuk måde. Jeg forstår ikke, at en vin som denne kan købes for 69,-, men man skulle da være et skarn, hvis man ikke tog det som en fordel.