Baby Doll Pinot Gris 2016 ; Hvidvin ; Pinot Gris ; Marlborough ; New Zealand ; ★★★★★★ ; Kr. 85,-.

Baby Doll 2016

Hvidvin ; Pinot Gris
Marlborough ; New Zealand
★★★★★★
Kr. 85,-
Holte Vinlager

Pinot Gris er sådan en drue, som jeg har lidt svært ved at blive helt klog på. Jeg er sjældent blevet ellevild af begejstring, men også kun sjældent skuffet. Her skal jeg dog holde igen for ikke at udbryde upassende superlativer, for det er saftsuseme en lækker hvidvin, denne Baby Doll. Den har en let duft og en meget lys kulør, og alligevel gemmer der sig nogle små fine lakrids-agtige nuancer i den ellers så bløde og frugtrige smag. Det er sådan en vin, som jeg fornemmer jeg nødt til at smage flere gange, for måske er det bare min og vinens dagsform, der går op i en højere enhed. Det er rigtig sprødt og fyldigt på samme tid – en hvidvin, jeg slet ikke kan få nok af.