Frisk og fyldig hvidvin, der imponerer i smagen – og så sandelig også i prisen.

Vigna Dogarina, Pinot Grigio 2016, Venezia, Italien

 

Jeg lærer nok aldrig helt at kende mig egen generelle mening om Pinot Grigio-druen. For den har både givet mig himmelske henrykkelser og skramlede skuffelser. Bedst som jeg har afskrevet den som overvejende lækker, så dukker sådan en størrelse som denne Vigna Dogerina frem og rusker mig vågen igen.

 

Vinen er helt lys i sin farve, og den har en meget fyldig ferskenpræget smag, der dog stadig er frisk og livlig i munden. Jeg kunne godt snydes til at tro, at det var en lidt speciel Sauvignon Blanc, og det er på alle måder en ros herfra, for jeg elsker den drue.

 

Det er dejligt frisk og fyldig hvidvin, der imponerer i smagen – og så sandelig også i prisen.

 

Kr. 69,-

Propperiet

 

******