Blason d'Aussieres ; Rødvin ; Blend ; Languedoc ; Frankrig ; ★★★☆☆☆ ; Kr. 90,-.

Blason d’Aussieres 2015

Rødvin ; Blend
Languedoc ; Frankrig
★★★☆☆☆
Kr. 90,-
Skjold Burne

I Languedoc findes der mange vidt forskellige vine, og de kan spænde fra de bløde og rare mainstream-vine til de skarpe og snerpede franske finesser. Denne vin er meget fransk på den måde, at den er skrap og kantet, robust og rustik. Der er mange tanniner, der sidder forrest i smagen  – det er dem man fornemmer som en rynket tunge og fornemmelsen af, at tænderne bliver ru. Jeg er overbevist om, at mine tænder antager en halloween-agtig lilla kulør undervejs, for det bider og niver til den store bronzemedaljer. For det bliver hverken guld eller sølv i min vurdering. En okay vin, men den mangler noget sammenhæng og imødekommenhed for, at jeg letter på min sixpence og trækker begejstringskortet frem til frit skue.