De bløde, lange og saftige linjer, som jeg fandt i 2015-udgaven, må jeg se lidt længere efter denne gang.

Burggarten Spätburgunder Classic 2016, Ahr, Tyskland

 

Tyske Burggarten er en af de producenter, vi ser som en sand tysk stjerne. I seneste årgang var jeg rigtig glad for Classic-udgaven af denne Spätburgunder, som i forhold til prisniveauet konkurrerede stærkt med den lidt finere og dyrere Neuenahrer.

 

I denne årgang er der større forskel på Neuenahrer og Classic, for det er lidt mere stramt og sprælsk i Classic-udgaven. Den har den klassiske lyse Spätburgunder-kulør, og både duft og smag lever rigtig godt op til en Pinot Noir-fanatikers ønsker til en vin i denne prisklasse.

 

De bløde, lange og saftige linjer, som jeg fandt i 2015-udgaven, må jeg dog se lidt længere efter denne gang, hvor nuancerne stadig er fine, men ikke desto mindre en kende mindre afstemte. Derfor giver det denne gang mening at investere i den dyrere Neuenahrer.

 

Kr. 129,-

Propperiet

 

******