Det er kun prisen, der kan siges at være positivt her. Og selv 49,- er klart i overkanten.

I Prefer, Pinot Noir, Rumænien

 

Jeg elsker Pinot Noir. Derfor er det også lidt af en opgave at overbevise mig om druens fortræffeligheder, hvis de ikke sidder lige i skabet. Og kigger du anmeldelserne her på sitet igennem, så har jeg faktisk slynget store lovord ud til et par billige rumænske Pinot Noir-vine tidligere, så det er ikke snob-faktoren, der spiller ind, når jeg er noget mere skeptisk over for denne.

 

Den er et eller andet sted mellem en ordinær blandingsvin og en lettere syntetisk-smagende saftevand. Den er relativt mørk i sin kulør og har et lilla skær, og bag alt dette gemmer sig en smag, der skurrer mod smagsløgene fremfor at kærtegne dem, som mine favorit Pinot Noir-vine ellers gør.

 

Det er en skuffelse og absolut ingen fornøjelse at slide sig igennem denne vin, der stort set ikke har andet positivt i sig end prisen.

 

Kr. 49,-

A Vinstouw

 

******