Det er ikke surt eller skidt, men jeg savner noget mere fylde og ’kød’ i smagen.

Chateau Barreyres 2013, Haut Medoc Cru Bourgeois, Bordeaux

 

Så er vi i sydvest-franske Bordeaux, hvor vin-ryet er andægtigt, men hvor jeg må erkende, at kvaliteten og stilen sjældent for alvor falder i min smag. Ikke desto mindre er dette en vin med en vis form for elegance og nuancerigdom, som jeg må anerkende.

 

Men det er også spinkelt og snævert i smagen, og det betyder, at du skal have opmærksomheden på rette sted, når du smager dig frem. For det er mest antydninger, der står i kø til at starte med, inden der kommer kraftige tanniner, der bider i tandkødet mod slutningen af smagen.

 

Det er ikke surt eller skidt, men jeg savner noget mere fylde og ’kød’ i smagen.

 

Kr. 109,-

Import: Nørholm Vine

 

******