0711115_beauvignac_syrah_rose******

www.holte-vinlager.dk
Kr. 79,- (set til kr. 65,-)

Rosé er lidt en bastard i min verden. Men jeg anerkender, at mange nyder den lyserøde vin, særligt i sommervarmen. Derfor bliver jeg også lidt stolt, når jeg mander mig op til at kunne lide en af slagsen, og det er faktisk tilfældet med Beauvignac Rose de Syrah.

Den er mere fyldig end gennemsnittet af rosévine, og den har en blød og lækker helhed, som stadig er intakt, når vinen er tilpas kold fra køleskabet, og små vanddråber samler sig på flaskehalsen i kap med sveddråberne på min pande.

Det, at Beauvignac byder på en smule mere fylde giver naturligt også lidt flere smagsnuancer end den let syrlige friskhed, der tiltaler flertallet af rosé-elskere, og derfor kunne denne sagtens dele vandene.

En lidt anderledes rosé, hvilket vil skuffe nogle, mens jeg er balanceret begejstret.

12 thoughts on “Beauvignac Rosé de Syrah

Skriv et svar