Bagus 2014 ; Rødvin ; Tempranillo ; Ribera del Duero ; Spanien ; ★★★★★★; 329,95.

Bagus 2014

Rødvin ; Tempranillo
Ribera del Duero ; Spanien
★★★★★★
Kr. 329,95
Supervin

Ribera del Duero har et fremragende ry, men jeg må erkende, at det ofte bliver lidt for voldsomt og bombastisk for mig. Kun sjældent finder jeg den perfekte balance mellem de vilde krydderier og den frugtrige nuancerige stil, og derfor har jeg svært ved at tøjle min begejstring, når det sker. Her bliver jeg mødt af en fantastisk duft og en meget fyldig aroma. Smagen er lidt tid om at samle sig, men når den gør det, så kommer den snigende med en majestætisk og voldsomt elegant storhed, hvor de massive frugter og smækre tanniner følges ad i en smuk enhed, hvor det smelter sammen i en fornem helhed. Hold nu kæft, hvor dette her er en lækker flaske vin.