Minder mig om, hvorfor jeg til at starte med blev så glad for Priorat-vine.

Noster Inicial 2014, Priorat, Spanien

 

Åhja, en stor og blød bamsebasse af en Priorat med masser af smag og robusthed. Lige som jeg kan lide dem. Noster Inicial er en vin, der minder mig om, hvorfor jeg til at starte med blev så glad for Priorat-vine.

 

For mens dette lille catalanske område har gennemgået en hastig udvikling og er blevet mindre karakteristisk og mere varieret i sin stil, så er der altså stadig producenter, der skaber moderne og modernistiske Priorat-vine på den måde, der gjorde området til kult i første omgang.

 

Denne vin er ikke voldsomt krydret, men den har stadig en flot og solid bund af frugt og fyldige smagslag, som bliver afrundet med en god portion syre i eftersmagen. Det er lækkert, og prismæssigt er vi altså også et sted, hvor man absolut kan være bekendt at kalde det en god investering.

 

Kr. 85,-

D’wine

 

******