søn. sep 27th, 2020

Flaskehalsen

Vinanmeldelser og vintips

Storladen power og fintfølt elegance

Italien | Toscana Rødvin | Sangiovese Normalpris kr. 449,95 | Set til kr. 249,95 ★★★★★★ | Supervin

Molino di Sant’Antimo Paolus Brunello di Montalcino 2015

Italien | Toscana
Rødvin | Sangiovese
Normalpris kr. 449,95 | Set til kr. 249,95
★★★★★★ | Supervin

Jeg ville ikke føle mig snydt, hvis jeg gav normalprisen for denne Brunello. Og til tilbudsprisen ville jeg nærmest have dårlig samvittighed og føle, at jeg havde gjort noget små-kriminelt. For det er en vanvittigt lækker Brunello, der har alt, hvad jeg ønsker mig af en Brunello. Balancen sidder lige i skabet, og med 42 måneders fadlagring kan man hurtigt regne sig frem til at 2015’eren ikke har haft ret lang tid på flaske endnu. Den vil derfor kun blive endnu bedre i den næste lange årrække, og jeg kan næsten ikke forestille mig, hvad det kan blive til. Jeg forstår ikke rigtig, hvordan tilbudsprisen kan være så lav for en Brunello, der har så meget storladen power, smidige krydderier, fintfølt elegance og vidunderligt afstemte tanniner.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.