tors. sep 24th, 2020

Flaskehalsen

Vinanmeldelser og vintips

Tikohi leverer fint til prisen

New Zealand | Marlborough Hvidvin | Sauvignon Blanc Normalpris kr. 99,95 | Set til kr. 79,-

Tikohi Sauvignon Blanc 2019

New Zealand | Marlborough
Hvidvin | Sauvignon Blanc
Normalpris kr. 99,95 | Set til kr. 79,-
★★★★★★ | 82 Point | Andrup Vin

Jeg har tidligere været meget begejstret for Tikohi og deres sprøde og friske Sauvignon Blanc-vine. I denne 2019’er er det stadig et fortræffeligt glas, men min fornemmelse er, at der er lidt mere bund og fylde i vinen, og at det går en smule udover den friskhed og det citrus-bid, jeg finder i mine favorit-Sauvignon Blanc-vine. Det er altid svært, når man skal gensmage en favorit, der kommer i en ny årgang, for forventningerne har det med at spille ind i oplevelsen. Og her betyder det, at jeg bliver en anelse skuffet, men samtidig må jeg også give Tikoho den ros, at det stadig er en rigtig dejlig hvidvin til prisen.

Fik du læst...

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.