FYLDIG OG INTENS BOURGOGNE

FYLDIG OG INTENS BOURGOGNE

Chateau de la Charriere Maranges Cote de Beaune 2018 

Frankrig | Bourgogne 
Rødvin | Pinot Noir 
Normalpris kr. 220,- | Set til kr. 180,- (fra 31.5.-29.8.) 
★★★★★★ | 92 Pts. | Skjold Burne 

Jeg elsker letheden og elegancen i burgundiske vine, og selvom jeg godt ved, at nogle af dem har lidt mere power end andre, så skal jeg altid lige omstille sigtekornet, når jeg støder på sådan én. Ligesom det er tilfældet med denne 2018’er af Chateau de la Charrieres Maranges. For her er mere intensitet og en mere fyldig krop i smagen, og det betyder i sagens natur, at lidt af letheden og elegancen går af. Det er stadig en rigtig flot vin, og det er et spørgsmål om temperament, om man mest er til finesse-dreven Bourgogne eller den, der har lidt mere substans. Jeg er mest til førstnævnte, og derfor er der andre Chateau de la Charriere-vine, jeg hellere ville investere i end denne.

 

“Intens og fyldig krop
fremfor finesse og elegance”

Fik du læst...