man. jul 13th, 2020

Flaskehalsen

Vinanmeldelser og vintips

Rar rom til flot pris

Jamaica Spiritus | Rom Normalpris kr. 249,- | Set på tilbud til kr. 299,-

Davidsens Selected Release Rum

Jamaica
Spiritus | Rom
Normalpris kr. 249,- | Set på tilbud til kr. 299,-
★★★★★Skjold Burne

Jeg er vild med rom, men jeg synes også ofte, at jeg skal punge ud med lidt flere penge, end jeg bryder mig om, for at få den fløjlsbløde og balancerede balance, jeg søger. Denne jamaicanske rom har blot lagret 9 år, men er alligevel rigtig fint afstemt og giver en superlækker værdi for pengene. Det er en rom i den søde og bløde ende, så hvis du leder efter komplekse og komplicerede oplevelser, så må du nok trykke lidt hårdere på betalingsknappen – men skal det være hyggeligt, rart og behageligt – og til en pris, der er fornuftig for de fleste, så er dette her altså et af de rigtig gode bud.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.