lørdag, juni 25, 2022
SAFTIGT OG SKØNT TYSK BLEND

SAFTIGT OG SKØNT TYSK BLEND

Winzerhof Stahl 2020

Tyskland | Franken
Hvidvin | Riesling, Scheurebe
Normalpris kr. 119,- | Set til kr. 85,- v/3 stk.
★★★★★ | 92 Pts | Mr. Ruby

Hvis jeg lukkede øjnene og skulle gætte, hvilken drue der sprællede mest med vingerne i dette tyske blend, så ville jeg pege på Sauvignon Blanc. Og jeg ville blive aldeles overrasket, når jeg fik at vide, at Winzerhof Stahl ikke havde set skyggen af Sauvignon Blanc. For de tydelige fornemmelser af tropefrugter og citrus kommer i stedet for en særlig blanding af Riesling og Scheurebe-druer. Men når man som jeg er rigtig glad for Sauvignon Blanc, så er det jo ikke noget negativt at tage fejl af den slags. For her er tale om en dejlig og behagelig hvidvin med masser af fylde og friskhed. En vin, der er nem at drikke og nem at nyde.

Fik du læst...