mandag, juli 4, 2022
KOMPLICERET BUND MUDRER UDTRYKKET

KOMPLICERET BUND MUDRER UDTRYKKET

Lacrimus Crianza 2016 

Spanien | Rioja 
Rødvin | Tempranillo, Graciano 
Normalpris kr. 109,95 | Set til 89,95 
★★★★★★ | 84 Pts. | Supervin 

Jeg kan ofte godt lide, når en rødvin fra Rioja ikke har lagret så længe, at den opnår status af Reserva eller Gran Reserva. Derfor er Crianza ofte et bedre valg for mig – det betyder nemlig, at fadlagringen har straks sig over kortere tid. Her bliver jeg imidlertid en smule skuffet, for den krydrede stil bliver lidt skinger i kanten, selvom vinen har fået rigeligt med tid på flaske. Der er tendenser til, at det bliver en smule syrligt og snørklet i bunden, så selvom jeg kan lide det relativt friske udtryk, så mangler jeg det sidste, for at jeg for alvor bliver begejstret.

 

“Friskt udtryk
men med lidt snørklet bund”

Fik du læst...